Annerledesdager i juni

Friminutt Foto: T.A.Bordervik

Perioden fra 15.mai til skoleslutt er en litt annerledes periode på grunn av skriftlige og muntlige eksamener, samt at mange lærere er opptatt med sensoroppdrag på andre skoler. Vi har derfor en egen plan for perioden som vi kaller mai/juni plan.

Vi har laget en oversikt over hva som skjer på de forskjellige dagene. Det vil komme noen endringer i planen etter hvert. All informasjonen samles og oppdateres i en egen kalender som dere legger til i kalenderen deres i Outlook. Det gjør dere på følgende måte:

1. Åpne programmet Outlook lokalt fra din PC (ikke logg inn i nettversjonen via portalen)

2. Velg «Åpne kalender» og velg «Fra adressebok»

3. Skriv inn «LVG-KAL» og søk, du vil da blant annet få opp to kalendere: LVG-KAL-ELEVER og LVG-KAL-MAI-JUNI». Den første skal du ha lagt inn fra før (skolerute for elever). Hvis ikke, legg til den også. Det gjør du ved å dobbeltklikke på LVG-KAL-MAI-JUNI og trykke OK.

Du har nå lagt til kalenderen, det kan ta noen sekunder før den er lastet helt inn, det ligger mange aktiviteter inne.

Vi vil nå gjøre alle endringer i kalenderen slik at ingen trenger tenke på hvilken versjon fra perioden som nå gjelder, og detaljer kan legges til etter hvert. Vi oppfordrer alle elever til å holde seg oppdaterte på hva som skjer fremover.

Det er flott om noen oppdager feil, kollisjoner eller aktiviteter vi ikke har tenkt på, da setter vi stor pris på om dere sender en e-post til Thomas F. Peterson på thomas.peterson@ude.oslo.kommune.no.

Lykke til med innspurten!