Åpen Dag 1. og 2. februar

Åpen Dag

Onsdag 1. og torsdag 2. februar er det Åpen Dag på Lambertseter vgs. Dette er en unik mulighet til å se hva vi som skole har å tilby deg som elev og forelder.

Elevguider

Dere vil kunne møte våre elevguider med en gang dere tråkker innenfor døra. Elevguidene vil ta dere med rundt i bygget hvor det er satt opp flere ulike typer poster. Vi viser frem undervisning og aktiviteter for læring hvor du får muligheten til å møte våre lærere og elever. Vi har show på scenen i aulaen hver time, som inneholder blant annet en "sneak peak" av revyen og musikkinnslag fra musikkgruppen. Vi kaller dette showet "15 minutters stolthet", da elevenes talenter er noe av det vi er absolutt stoltest av!

Variert

Det blir mange ting å se på i løpet av disse to dagene. I spansk blir det rytmer av flamenco, lukten av tapas  og smaken av sangria, og i rettslære blir det rettssak med den tiltalte og fornærmede. Vi kommer til å ha et interaktivt rom med Kahoot, et sjakkrom, friluftslivcamp ute i skolegården med bål, pinnebrødgrilling og varm toddy, ishockey i ballbingen, kunstløp på isen, og yoga, bryting og styrke i skolens treningssenter. Vi kommer også til å presentere vår fotballskole i Palestina og vårt utvekslingsprosjekt Erasmus+. Det blir også servering i Lambert-kafeen.

Innblikk

Vi lover derfor masse aktivitet og et bredt innblikk inn i vår skolehverdag. Gå inn på vår Facebookside https://www.facebook.com/LambertseterVideregaendeSkole/ for å lese mer om skolen, eller trykk på eventet på Facebook hvis du er interessert: https://www.facebook.com/events/1729785774018320/

Velkommen skal dere være! Vi gleder oss til å møte deg!