Åpen skole 2020

Åpen skole 2020

Kreative aktiviteter og faglig profesjonalitet ble vist frem av stolte elever og lærere. Åpen skole-eventet ga nok en gang et spennende inntrykk av alt som gjøres i de ulike klasserommene hver eneste dag på Lambertseter vgs. Mange av dere fikk svar på alt dere lurte på, mens andre fortsatt er nysgjerrige på alt Lambert har å tilby. Da oppfordrer vi dere til å lese videre.

Nysgjerrig på fagkombinasjoner?

Hvis du er interessert i fagtilbudene kan det være lurt å titte litt rundt her inne på hjemmesiden. Vi er stolte av fagene og fagkombinasjonene som er mulige her på skolen. Visste du for eksempel at du kan kombinere studiespesialisering med toppidrett? Eller at du kan kombinere enkelte realfag med friluftsliv? 

Realfag på Lambertseter

Nysgjerrig på det sosiale? 

Hvis du er interessert i å bli enda litt bedre kjent med skolen anbefaler vi deg å følge oss på sosiale medier. Ta en titt på bildekavalkaden på Facebook og Instagram, så får du et hyggelig tilbakeblikk på aktivitetene som fylte skolebygget under "Åpen skole". Her kommer det også stadige oppdateringer fra hverdagen på Lambert.

- På Facebook: https://www.facebook.com/LambertseterVideregaendeSkole/

- På Instagram: https://www.instagram.com/lambertvgs/

Friluftsliv

Vi ønsker alle tiendeklassingene et godt skolevalg. Og til dere som velger oss: Velkommen til Lambertseter!