Avslutning for avgangselevene våre

Avtroppende elevråd

Til avgangselever

Tre år med videregående utdanning er nå avsluttet og det vil vi gjerne markere sammen med dere. Vi har derfor gleden av å invitere avgangselevene til et avslutningsarrangement på Chateau Neuf.

Av smittevern hensyn vil vi ikke kunne samle mer enn 200 gjester i salen av gangen, og arrangementet vil derfor kjøres i to runder.

Onsdag 17. juni

1.runde kl.17.00

For klasse 3STA, 3STC, 3STF og 3STG. Elevene møter sin kontaktlærer kl.16.15 i forkant av arrangementet

2.runde kl.19.00

For klasse 3STB, 3STD, 3STE, 3IDA og 3IDB. Elevene møter sin kontaktlærer kl.18.15 i forkant av arrangementet

Programmet vil bestå av taler, kulturinnslag og avtakking av elever. Hele avslutningen vil bli streamet og foresatte vil motta link til arrangementet og kan følge med via PC.

Velkommen!

Rektor Siv Jacobsen