Er du vår nye lærer?

Fagkonferanse

På Lambertseter videregående skole setter vi elevene i sentrum. Vår oppgave er å skape et inkluderende og utviklende læringsmiljø for elevene våre i dag, slik at de står best mulig rustet til studie- og arbeidslivet i årene som kommer. For å få det til setter vi samarbeid mellom elever, lærere og ledere høyt.

Lambertseter vgs er en av Oslo best søkte skoler. Vi har 865 elever som kommer fra 35 ulike ungdomsskoler. Dette gir skolen et unikt og sammensatt elevmiljø. Våre motiverte og engasjerte elever involveres i en rekke prosjekter i skolehverdagen. Skolen har vært universistetsskole siden 2012.

Vi er 98 kolleger som hver dag jobber målrettet og godt sammen. Vi skal ligge i front innen fag, pedagogikk og skoleutvikling. Vi skal utfordre og støtte hver enkelt elev slik at alle får mulighet til å oppnå sine mål og ambisjoner.

Det er ledig vikariat i 50% i psykologi fra 16.01.18 til 31.07.18. Noen av arbeidsoppgavene innebærer å være bidragsyter i fagteam og være utvikligsorientert, være tydelig klasseleder og ha god struktur, ro og orden i undervisningen.

Vi søker deg som har godkjent lærerutdanning, erfaring som lærer i videregående skole, som behersker norsk muntlig og skriftlig, som har oppdatert kompetanse innen "Vurdering for læring", og som har erfaring med kontaktlærerarbeid og undervisningskompetanse i flere fag.

Du er en engasjert og aktiv lærer som liker å jobbe med ungdom, du er selvstendig, trygg på deg selv og har en naturlig autoritet i klasserommet, du har stor arbeidskapasitet og har gode samarbeidsevner, du har relevante IKT-kunnskaper og du er personlig egnet. Vi tilbyr engasjerte elever og et levende elevmiljø, og et trivelig arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter!

Les mer om den utlyste stillingen her.