Ønsker du å være med til Palestina?

Fotballskole

Lambertseter VGS har siden 2011 arrangert elevturer til Palestina. Fra og med våren 2016 ble dette et idrettsprosjekt. I april reiste åtte av våre elever ned og organiserte sammen med jevnaldrende palestinere en idrettsskole for palestinske barn. Dette ble en knallsuksess. Første dag møtte 80 stykker opp. Antallet økte utover uka og til slutt var det godt over 100 glade barn som fikk en velfortjent pause fra en konfliktfylt hverdag.

Lambertseters eget prosjekt

Vi på Lambertseter ønsker at prosjektet skal gjennomføres årlig og at dette blir vårt eget prosjekt. Vi ønsker å vise hva noe så enkelt som idrett kan bety for enkeltmennesket. Elevene som blir med på turen vil også kunne lære om Palestina og Israel, om konflikt, kultur og historie.

Neste tur blir i begynnelsen av april 2017. Vi blir boende i Ramallah, men vi vil også besøke steder som Jerusalem, Betlehem og Dødehavet. Fra skolen vil det bli med fire ledere. Vi har gode kontakter i området og sikkerheten går vi aldri på akkord med.

Send inn en søknad

Du som vurderer å søke trenger ikke å være en kjempeflink utøver selv, men du må ha interesse for idrett og være glad i å jobbe med barn. Synes du dette ser interessant ut? Da må du søke! Dette vil være en opplevelse for livet.

Søknaden skal inneholde svar på disse spørsmålene:

- Hvem er du?

- Hvorfor skal vi plukke ut nettopp deg?

- Hvilken idrett kan du aktivisere barn i?

- Hva kan du ellers bidra med?

Søknadsfrist er 1. desember 2016. Alle elever på 2. trinn kan søke. Søknaden skrives i Word og sendes på mail til Kristine Nordengen Christensen eller Arild Stavrum.

kristn1205@osloskolen.no

arsta007@osloskolen.no