Velkommen til Åpen dag på Lambert!

Fadderordningen

Sett av noen timer tirsdag 30. eller onsdag 31. januar fra kl. 15.00 til 19.00. Da åpner vi dørene for deg, slik at du kan bli litt kjent med den kjære skolen vår. Kanskje den skal bli din?

Du blir møtt av våre elevguider som har veldig lyst til å vise deg den flotte skolen vår. De tar deg med rundt på ulike poster som viser forskjellige sider ved skolen vår. Gjennom aktiviteter for læring viser fram måten vi underviser på, samtidig som du får hilst på noen lærere og Lambert-elever. Hver time setter vi opp et show på scenen i aulaen. Her får du et underholdende innblikk i sportslige aktiviteter, musikkinnslag og en aldri så liten sniktitt på skolerevyen. Hos oss skal du både lære og trives godt!

Sjekk gjerne ut Facebook-siden vår!

Vi gleder oss til å møte deg på Åpen dag, og hvem vet, kanskje også på første skoledag til høsten?

Velkommen!