22.januar er det YOU-dag

Universitetsturneen 2019

Lurer du på hva du skal studere eller jobbe med? Denne dagen gir deg kanskje noen ideer

• Denne dagen får vi besøk fra ulike universiteter i hele Norge, Politihøgskolen, militæret og diverse andre aktører.
  • De eldste elevene vil få en kort introduksjon til hva som venter på høgere utdanning av bomuligheter, Lånekassen og diverse før de kan oppsøke de mest aktuelle representantene for dem.
  • De yngste elevene vil få info om fagvalgsprosessen og få muligheten til å snakke med elever og lærere innen ulike programfag.

Hvordan foregår YOU-dag på Lambertseter kort fortalt?

• Før lunsj: Vg2- og vg3 deltar på Universitetsturneen. De har oppmøte 08.00.  Vg1 har vanlig skole.
  • Etter lunsj: Vg1 har felles intro om fagvalg 13.20-14.20 i aulaen. Etterpå blir det fagmesse/stands fra 14.30-15.50. Vg2-og vg3 har vanlig skole.

Fysiske opptaksprøver – Politihøgskolen/Forsvaret: 12.30 – 14.15

Vg1 idrett kjører de fysiske opptaksprøvene i Forsvaret og på Politihøgskolen.  Idrettsseksjonen organiserer dette

Anbefalte nettsider:

Tilbud og inntakskrav på høyere utdanning:
www.samordnaopptak.no
Søke på studier/yrker, jobbkompasset, vitnemålskalkulator og utdanningssystemet:
www.utdanning.no
Studier i utlandet: