Revypremiere 2018: "FEIL VEI"

Revy

Revygruppa spør:

"Hadde Darwin vært stolt av oss? Han har nok snudd seg i graven for lenge siden. Vi sitter i godstolen med ryggproblemer og kommenterer uten filter med fullt navn på alt som eksisterer. Er vi blitt for naive, når vi følger den smartere teknologien som viser hvor vi skal gå? Kyniske nordmenn hever seg over øyekontakt i offentligheten. Hylekoret skal bli hørt, sett, men ikke trakassert. Ting gjøres feil hele tiden uten at det gjøres noe med. Vi gidder ikke å nevne at amerikanerne valgte Trump til president engang. Siden det er lov å dømme alt og alle, spør vi folket, har vi gått 'FEIL VEI'?"

Er du nysgjerrig på noen av svarene på alt dette? Sjekk ut Lambertseterrevyen som har premiere 1. mars. Forestillinger pågår fra torsdag 1.mars til og med lørdag 10.mars. 

Bestill billetter på telefon 93 89 84 34 eller reserver billetter her.

Revysjefer er Pernille Haugvoll, William Nerem og John Sebastian Hornslien. Instruktør er Kim Erik Strøm. Skuespillerne våre er Marte Husby, Tadas Jocius, Elen Størdal Prestegard, Gabriel Goujon, Tiril Hellerud, Kristian Willassen, Rebecca Bangfield og Ishan Sharma. Vi ønsker hele revygruppa masse lykke til! Og velkommen til en latterfull kveld!

 Du kan se teaser for revyen her.